FORMARE DE BAZA IN PSIHOTERPIE INTEGRATIVA: 1-3 MARTIE.

Go down

FORMARE DE BAZA IN PSIHOTERPIE INTEGRATIVA: 1-3 MARTIE.

Post by aquamarin on Fri Jan 25, 2013 4:21 pm

Clinica Aquamarin in colaborare cu Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa incepe un nou grup de formare de baza in psihoterapie integrativa.
Cursul dureaza 2 ani, este acreditat european si de catre Colegiul Psihologilor din Romania si, la finalul sau, participantii vor primi diploma europeana de psihoterapeut in supervizare.
Programul de formare se desfasoara sub egida Asociatiei Europene de Psihoterapie si este supervizat de dr. Ken Evans - presedinte fondator E.A.I.P.
Formatori ANGLIA: dr. Ken Evans, M.A. Joanna Evans, M.A. Angela Carr, dr. Paul Barber.
Formatori COPSI: psih. princ. Gina Chiriac, prof. univ. dr. Tudora Sima, prof. univ. dr. Mihai Anitei, dr. psiholog Gabriela Stoltz, dr. Ioan Andronic, dr. psiholog Aurora Frunza.
Dl. dr. Ken Evans este fondatorul Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa din Europa si autorul a numeroase lucrari de specialitate in acest domeniu.
Formarea se desfasoara sub egida Colegiului Psihologilor si Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa iar cursantii vor avea oportunitatea de a lucra chiar cu fondatorul acestei scoli in Europa.
Inscrieri la tel: 021.326.52.90; 0745.633.474; 724.222.522.
contact@aquamarin.ro
www.aquamarin.ro

aquamarin
Senior Member
Senior Member

Number of posts : 148
Age : 51
Location : Bucuresti
Registration date : 2010-03-19

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum