TRATAMENTUL DEPENDENTEI DE JOCURI DE NOROC: 23 nov. 2013

Go down

TRATAMENTUL DEPENDENTEI DE JOCURI DE NOROC: 23 nov. 2013 Empty TRATAMENTUL DEPENDENTEI DE JOCURI DE NOROC: 23 nov. 2013

Post by aquamarin on Sat Oct 26, 2013 1:20 pm

CLINICA AQUAMARIN va invita la un nou workshop, in cadrul caruia va veti familiariza cu specificul dependentei de jocuri de noroc, cu factorii implicati in declansarea si mentinerea dependentei si veti invata anumite metode de tratament ale acestei patologii, cunoscuta sub denumirea de joc de sansa patologic.
Vom invata care sunt factorii de risc ai aparitiei dependentei de jocuri de noroc, care sunt consecintele sale asupra jucatorului si a familiei sale, care sunt instrumentele de diagnosticare si ce metode de tratament si-au dovedit eficienta pana in prezent.
La final, vom prezenta in detaliu etapele unui model de terapie pentru dependenta de jocuri de noroc, care a fost aplicat cu succes la nivelul tarii noastre.
Sunt invitati sa participe psihologi, psihopedagogi, asistenti sociali, medici, studenti si alti specialisti.
Coordonator workshop: conferentiar univ. dr. Steliana Rizeanu, psiholog clinician principal, formator-supervizor, psihoterapeut specialist in psihoterapie cognitiv-comportamentala, autoare a cartilor Dependenta de jocuri de noroc. Ghid de ajutor pentru jucatorii dependenti si familiile acestora si Psihoterapia jocului de sansa patologic, coordonator al programului "Joaca responsabil".
Program: 9-15.
Inscrieri la: contact@aquamarin.ro
Tel: 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.
www.aquamarin.ro

aquamarin
Senior Member
Senior Member

Number of posts : 148
Age : 52
Location : Bucuresti
Registration date : 2010-03-19

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum