FORMARE CONTINUA DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA: 21-23 NOV.

Go down

FORMARE CONTINUA DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA: 21-23 NOV. Empty FORMARE CONTINUA DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA: 21-23 NOV.

Post by aquamarin on Sat Oct 11, 2014 10:50 am

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania organizeaza in cadrul Clinicii Aquamarin din Bucuresti cursul de formare continua acreditat cu 20 credite de Colegiul Psihologilor din Romania:
DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA; aplicatii la copii, adulti si varsta a treia: 21-23 NOV. 2014
Cursul se adreseaza profesionistilor din domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice, psihiatriei sau consilierii psihologice care desfasoara activitati de diagnostic, evaluare clinica, psihoterapie, consiliere psihologica sau dezvoltare si optimizare personala, inclusiv activitati de expertiza psihologica, in cazul copiilor si/sau adultilor. De asemenea cursul se adreseaza psihologilor atestati in alte domenii (ex. muncii, organizational, transporturi, aparare, educatie, etc.), care au nevoie de cunostinte clinice de baza in activitatea lor profesionala.
Cursul are ca scop familiarizarea cursantilor cu diagnosticul si evaluarea clinica precum si asigurarea unui bagaj de cunostinte declarative si procedurale care sa-i faca apti pentru o activitate eficienta in aceste domenii.
Cursul este structurat sub forma unor prezentari teoretice si aplicatii practice. Se prezinta intr-o maniera pragmatica demersul evaluarii clinice si principalele instrumente folosite, care sa ofere un sistem de practica psihologica validata stiintific in ceea ce priveste psihodiagnosticul si evaluarea clinica.
Acest curs ofera si prerechizitele necesare pentru achizitionarea, de catre cei interesati, a Platformei de Evaluare Clinica formata din: (1) Interviurile Clinice Structurate (SCID) pentru copii si adulti, si (2) Sistemul de Evaluare Clinica.
Alaturi de psihologi pot participa studenti si alti specialisti, insa fara a primi credite.
Inscrierea se face in limita locurilor disponibile.
contact@aquamarin.ro
Informatii la tel: 021.326.52.90; 0724.222.522; 0745.633.474.
www.aquamarin.ro

aquamarin
Senior Member
Senior Member

Number of posts : 148
Age : 52
Location : Bucuresti
Registration date : 2010-03-19

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum