PROGRAM DE CONSILIERE VOCATIONALA

Go down

PROGRAM DE CONSILIERE VOCATIONALA Empty PROGRAM DE CONSILIERE VOCATIONALA

Post by aquamarin on Wed Jul 07, 2010 2:12 pm

Am luat licenta! Ce fac mai departe?

Programul de consiliere “Evaluare si decizie in alegerea programului de studii masterale” se adreseaza absolventilor de ciclu I de studii superioare (nivel licenta) care nu au decis inca (au dubii cu privire la decizia lor!) ce program de studii masterale urmeaza sa aleaga in toamna acestui an cand se organizeaza concursul de admitere la master pentru anul universitar 2010 – 2011.

Intrebari precum “Ce program de studii masterale doresc si pot sa urmez?”, “Am o lista a programelor de master oferite pentru urmatorul an academic? – cum o pot realiza, daca nu o am?”, “Care sunt criteriile dupa care evaluez programele de master oferite de diferite universitati?”, “Cum decid atunci cand aleg un anumit program de studii masterale? Cum ma pregatesc pentru admiterea la programul de studii masterale ales in baza unei evaluari realiste?” – pot primi raspunsuri mult mai utile daca se pun in grupuri mici de interactiune si consiliere, moderate de un consilier de cariera si dezvoltare profesionala.

La sfarsitul programului se acorda adeverinta de participare si un sumar al Portofoliului de cariera certificat de coordonatorul programului, utile la C.V.

Coordonator program: Conf. Univ. Dr. Valeria Negovan, Universitate din Bucuresti, Facultatea de psihologie si stiintele educatiei, psiholog principal autonom in psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala, cu drept de supervizare.

Detalii in pagina de mai jos:
http://www.aquamarin.ro/stiri-si-noutati/

Inscrieri si informatii la tel: 021.326.52.90, 0724.222.522, 0745.633.474.
contact@aquamarin.ro

aquamarin
Senior Member
Senior Member

Number of posts : 148
Age : 52
Location : Bucuresti
Registration date : 2010-03-19

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum