EVALUAREA PSIHOLOGICA FARA TESTE: 17 IUNIE.

Go down

EVALUAREA PSIHOLOGICA FARA TESTE: 17 IUNIE. Empty EVALUAREA PSIHOLOGICA FARA TESTE: 17 IUNIE.

Post by aquamarin on Fri Jun 10, 2011 3:26 pm

EVALUAREA PSIHOLOGICA FARA TESTE: 17 IUNIE.

In cadrul acestui workshop veti invata cum puteti sa realizati un profil psihologic fara a utiliza teste psihologice. Aveti posibilitatea sa invatati tehnici care va pot ajuta sa treceti dincolo de aparente si de imaginea pe care interlocutorul/candidatul vrea sa o afiseze.
Puteti sa utilizati astfel de tehnici in domeniul resurselor umane (la angajare, pentru training-uri, in evaluarea performantelor), pentru psihodiagnoza intr-o clinica, in cadrul consilierii scolare, in cadrul unui consult medical de specialitate.
La sfarsitul acestui workshop veti fi capabili sa va imbunatatiti capacitatea de evaluare psihologica, astfel ca in munca desfasurata veti putea aplica cu usurinta modalitatile invatate.
Cursul se desfasoara pe parcursul a 4 module. In fiecare modul se va face referire la una sau doua tehnici. Puteti alege sa participati la un singur modul, doua, trei sau toate cele 4 module.
Coordonator: Irina Cepreanu, psiholog, psihoterapeut cu drept de libera practica in psihoterapie analitica, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania.
Participanti: Sunt invitati sa participe psihologi, asistenti sociali, medici, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (psihopedagogie, sociologie), studenti si orice persoane interesate de evaluarea psihologica.
Data: 17 iunie.
Taxa: 80 lei.
Program: 16-19.
La sfarsitul workshop-ului se acorda diploma de participare utila la CV.
Locatia: sediul CLINICII AQUAMARIN din Bucuresti, sect.3.
Informatii si inscrieri: contact@aquamarin.ro
Tel : 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.
www.aquamarin.ro

aquamarin
Senior Member
Senior Member

Number of posts : 148
Age : 52
Location : Bucuresti
Registration date : 2010-03-19

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum